Autor: Bret Metsküla • 5. november 2020

LHV finantsjuht: täna pole klienti, kellele me teenust pakkuda ei saa

LHV finantsjuht Meelis Paakspuu
Foto: Andras Kralla
LHV Pank kavatseb viie aasta pärast olla mahtudelt sama suur, kui on SEB täna. See tähendab 20% turuosa, rääkis LHV finantsjuht Meelis Paakspuu.

Hetkel kulub Paakspuu sõnul tema aeg peamiselt tavapärasele pangandusele: koosolekud tiimijuhtidega, riskiteemad ehk palju suhtlust finantsinspektsiooniga, kvartaliaruannete ülelugemine ja prognooside tegemine. Samas tuldi hiljuti välja pandivõlakirjaga, osteti ära Danske eluasemelaenuportfell ning ettevõtete ja KOVide laenuportfell ning loodi UK-s uus pank. „Valdavalt on rutiin ja vahepeal on huvitavamaid asju ka,“ võttis Paakspuu oma töö kokku.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077