Autor: Marge Aasalaid • 14. märts 2023

Finantsjuht, kes viis uue Eesti panga litsentsini

Finora Bank oli ainus pank Baltikumis, mis sai 2022. aastal litsentsi, selleks andis suure panuse ettevõttes pea 3 aastat finantsjuhina töötanud Kristi Hõrrak, kes on selle eest valitud ka 9 mõjuka finantsjuhi nominendi hulka.
Finora Banki finantsjuht Kristi Hõrrak.
Foto: Egert Kamenik

„Praegune pangaloomine on tõeline „once in the lifetime“ võmalus – koos Eesti targemate ja edukamate pangandusmagnaatidega luua nullist uus Eesti oma pank. Olen äärmiselt rõõmus, et mul on elus selline priviligeeritud võimalus,“ tundis Finora Banki finantsjuht Kristi Hõrrak tänulikkust ning lisab, et Finorast on saamas Eesti SME-de personaalpank, kus väikse ja keskmise suurusega ettevõtte juht end kui VIP-na.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077