Autor: Tarmo Virki • 13. juuni 2023

Riskifondi partner: eestlased, te elate paradiisis, aga ei saa sellest aru

Eesti ainus välismaise riskikapitalifondi partner Aleksi Partanen kolis aastaid tagasi Eestisse ning ta oskab tuua ridamisi põhjuseid, miks tema arvates on Eesti paradiis. Tema firma sai loodud mõni aasta enne kolimist ning kokku on kolme fondi investeeritud 140 miljoni eurot.
Aleksi Partanen Icebreaker.vc aastakoosolekul Helsingis, mai 2023. Pildil paremal Grünfini asutaja ja investor Triin Hertmann.
Foto: Tiitus Petajaniemi

„Mida kuradit, sa kolid Eestisse?! Miks?” küsis parim sõber Aleksi Partanenilt, kui kuulis ta plaanist perega Eestisse kolida. „Sest Eesti on paradiis,“ kinnitab Partanen, Eesti ainus välismaise riskikapitalifondi partner, kes on aastapäevad Tallinnas elanud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077