Autor: Eveliis Vaaks • 2. november 2023

Tallinna Sadama finantsjuht: lootus on sellel, et osa tootmist tuleb tarbijale lähemale tagasi – kui mitte Eestisse, siis Ida-Euroopa poole

Tallinna Sadama juhatuse liige ning finantsjuht Andrus Ait ütleb, et Tallinna Sadam on muutlikele aegadele vaatamata mõõdukale kasvule suunatud ning laual on piisavalt kasvuprojekte, mis annavad tulevikus lisatulusid ning aitavad kriisist taastuda. Küsimus on peamiselt ajastuses ning selles, kuidas erinevaid samme astudes tagada ettevõtte kestlik kasv.
Tallinna Sadama juhatuse liige ning finantsjuht Ait. Foto: erakogu

Aida sõnul on Tallinna sadamat on räsinud kolm kriisi järjest: Covid, Ukraina sõjast tingitud sanktsioonid ning üleüldine majanduslangus koos ekspordi- ja impordimahtude kukkumisega. Pidevalt muutlikus keskkonnas tegutsemine tähendab seda, et iga otsus vajab väga hoolikat kaalumist. “Kehtib printsiip, et üheksa korda mõõda ja üks kord lõika,”rääkis Ait. Heitliku olukorra kiuste on aga tarvis säilitada ettevõtte väärtus ning tagada investoritele tulu nii suures mahus kui võimalik.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077