Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 29. mai 2024

Rahapesu Andmebüroo juht: lõputult ennetada ei jõua, peame ka avastama ja karistama

Rahapesu Andmebüroo juhi Matis Mäekeri käe all menetleb büroo 12 500 teadet aastas. Väga oluline on iga inimese oskus märgata, vajaduse korral teatada ning anda võimalus katkestada seadusvastane tegevus juba eos.
Rahapesu andmebüroo juht Matis Mäeker on pälvinud Eesti presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi.
Foto: Meeli Küttim

Matis Mäeker väärtustab oma meeskonda kõrgelt. Tema sõnul ei teeks üksi, ilma tippspetsialistideta selles valdkonnas midagi ära. Praegu ollakse olukorras, kus toimiv tiim on paigas ning enam ei ole vaja tegeleda asutuse vormimisega, vaid saab keskenduda peamiselt sisulisele tööle.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077