Autor: Eveliis Vaaks • 11. juuni 2024

La Muu finantsjuht: siin saan olla enamat kui klassikalises mõttes finantsjuht

Eesti jäätisetootja La Muu finantsjuht Krista Reimann on ettevõttes töötanud alates 2019. aastast, mil ta alustas tööd finantsanalüütikuna. Täpne rollijaotus oli toona veel määratlemata, kuid vajadus arvulise analüüsi järele oli juba olemas. Mõni aasta hiljem kasvas tema roll üle finantsjuhi omaks. Täna saab ta aga enda sõnul olla ettevõttes midagi palju enamat kui vaid klassikalises mõttes finantsjuht.
La Muu finantsjuht Krista Reimann

„Teekond La Muus on karjääri vaatenurgast olnud ühtlane ja sujuv ning olen saanud võimaluse osaleda ettevõtte arengus ja muutustes,“ rääkis ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077