Autor: Eveliis Vaaks • 18. juuni 2024

Verstoni finantsjuht: riigi plaanide lühiajalisus teeb meie elu keeruliseks

Taristuehitaja Verston finantsjuhi Jarmo Liiveri sõnul on 2024. aasta riigi plaanide lühiajalisuse tõttu taristusektorile väljakutserohke. Sellegipoolest pole ettevõte loobunud oma pikaajalisest eesmärgist – jõuda kümne aastaga miljardi euro suuruse käibeni.
Verstoni finantsjuht ja juhatuse liige Jarmo Liiver
Foto: Ardo Kaljuvee

Liiver rõhutas, et taristusektori suurimad mured said alguse eelmisel aastal, kui riik senise suurtellijana tuli välja oma plaanidega. „Eelmine aasta oli keeruline just seetõttu, et riigi plaanides ei olnud pikaajalisi eesmärke. Riigi lühiajalised plaanid ja ühe aasta pikkused perspektiivid teevad eraettevõtetele pikaajaliste investeeringute ja tegevuste planeerimise keeruliseks," märkis Liiver.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077