Autor: Eveliis Vaaks • 3. juuli 2024

United Motorsi finantsjuht: elektriautod ja uued tarbimisharjumused sunnivad muutuma

Marika Kullamaa on laia profiiliga finantsjuht, kes hoiab finantsid kontrolli mitmes erinevas ettevõttes. Tema tööde portfellist leiab lisaks sõidukite müügi ja hooldusega tegelevale United Motors AS-ile veel kolm väiksemat ettevõtet: kinnisvaraga tegelevad Belmot Estonia AS-i ja Maren Invest AS ning veondusega tegelev Kaubaekspress OÜ.
United Motorsi finantsjuht Marika Kullamaa

Kullamaa sõnul pakub eri ettevõtete finantsjuhiks olemine nii väljakutseid kui ka võimalusi. Ta rõhutas, et laiem silmaring ja kogemused erinevates sektorites aitavad tal paremini mõista ja juhtida ettevõtete finantse „Iga sektoril on oma spetsiifika, kuid bilansi põhimõtted on universaalsed,” selgitas ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077