Autor: Maarit Eerme • 21. mai 2019

Kuidas muuta e-pood paremaks?

Saatejuht Art Lukas, Loverte.com-i turundusjuht Angred Lepasson ja Furgner.com-i juht Sven Purru.
Foto: Maarit Eerme
Loverte.com-i turundusjuht Angred Lepasson ja Furgner.com-i juht Sven Purru räägivad saates "E-kaubanduse areng ja tulevik" sellest, kuidas e-pood veelgi paremaks muuta, kui palju kaupu tagastatakse ning kuidas nad otsivad uusi kliente.
Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD.

Kuulake saadet:

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077