Autor: Aivar Hundimägi • 16. juuli 2019

Kuula: muljed investeerimisfestivalilt

Investeerimisfestival Padisel tõi kokku hulga investeerimishuvilisi.
Autor: Andres Haabu

Nädalavahetusel toimunud investeerimisfestivalil jagas üle 30 kogenud investori enda edulugusid ja ebaõnnestumisi. Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Indrek Mäe tegi Äripäeva raadio hommikuprogrammis kokkuvõtte investeerimisfestivalil kuuldust.

Majutusvõimalusi vahendav Airbnb otsustas pärast Euroopa Komisjoniga peetud läbirääkimisi täiustada ja muuta enda platvormi tarbija jaoks selgemaks, viies selle kooskõlla Euroopa Liidu tarbijaõiguses sätestatud nõuetega. Mida need nõuded täpsemalt tähendavad ja kuidas suhtub Euroopa Komisjon teistesse digiplatvormidesse, sellest tegime juttu advokaadibüroo Triniti juristi Birgitta Otsaga.

Tele2 personalidirektor Helena Evert tegi hommikuprogrammis kokkuvõtte Tele2s tehtud eksperimendist, millega anti kontoritöötjatele vabadus teha tööülesandeid neile sobival ajal ja sobivas kohas.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 667 0405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077