Autor: Paavo Siimann • 8. aprill 2020

Kuula järele: abi sooviv ettevõtja peab kaoses teadma detailset käibeplaani

Kredex pakub raskustes ettevõtjatele käendust ja laenu.
Autor: Erik Prozes
Seekordne Äripäeva raadio saade "Finantsuudised fookuses" annab vastuse küsimusele, miks peab Kredexilt või pangalt abi küsiv ettevõtja oskama pikaajalist käibeprognoosi teha ajal, kui keegi ei tea, kui kaua praegune olukord kestab ja kuhu see välja viib.

Samuti lahkab saade koroonapuhangu abitingimusi ettevõtetele. Saatest selgub, kuidas abi taotleda, kellel sellele õigust ei ole ning kuidas abimenetlus käib. Teemat selgitavad Kredexi ettevõtlusosakonna juht Kaarel Aus ja Luminor Eesti korporatiivpanganduse juht Monika Kallas. Majanduse väljavaadetest annab ülevaate Luminori peaökonomist Tõnu Palm (lugeda saad siit).

Saatejuht on Paavo Siimann.

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077