Autor: Paavo Siimann • 1. juuli 2020

Eestlased ei suuda maailma parimat rahatarkust praktikasse panna

Tõnn Talpsepp, Anton Skvortsov ja Tõnu Palm
Seekordne „Finantsuudised fookuses” saade keskendub eraisiku rahaasjadele. Muu hulgas saab vastused küsimustele, miks eestlaste teadmine on rahaasjades maailma parim, kuid käitumine sellele ei vasta, mis aktsiad häid ostukohti pakuvad ja mis mõju avaldavad investeerimisele koroonapuhangust tingitud majanduspiirangud.

Neil teemadel kõnelevad õppejõud ja investor Tõnn Talpsepp ning Luminori pensionifondide riskianalüüsi meeskonna juht Anton Skvortsov.

Lisaks selgitab Luminori peaökonomist Tõnu Palm, et arenenud riikide majandused kompavad majanduslanguse põhja ning kindlustunne on mitmel pool paranemas. Juttu tuleb ka sellest, miks Eesti selle aasta majanduslangus võib jääda väiksemaks kui Eesti Panga oodatud 10protsendiline kahanemine.

Saatejuht on Paavo Siimann.

Kuula raadiosaadet siit:

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077