Autor: Paavo Siimann • 23. september 2020

Pilk liisingu telgitagustesse ehk miks luksusautode müük kriisis särab?

Paavo Siimann, Arno Sillat ja Andrus Soodla
Foto: Bret Metsküla
AMTELi tegevjuht Arno Sillat ja Luminori liisingu juht Andrus Soodla räägivad värskes Äripäeva Raadio saates „Finantsuudised fookuses”, mis toimub liisingturul nii eraisiku kui ka ettevõtja vaatest.

Juttu tuleb sellest, millistel tingimustel ja mida liisingulepingusse lisada saab, kuidas koroonaviirus on liisinguturgu muutnud ja millised on autoturu liikumised laiemalt. Vastuse saab ka küsimusele, miks kriisis luksusautode müük särab. Millised on majanduse väljavaated, sellest räägib Luminori peaökonomist Tõnu Palm. Saatejuht on Paavo Siimann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077