Autor: Gregor Alaküla • 19. oktoober 2021

Majutusettevõtja lõppenud suvest: käive kasvas 55%

Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart nõustusid, et 2021. aasta suvi oli parem kui eelmine.
Foto: Gregor Alaküla
Aegviidu lähistel asuva turismitalu Mustjõe Kõrtsitalu perenaise Evika Eljase sõnul suurenes nende käive võrreldes eelmise aasta suvekuudega tervelt 55%, kuid sellisel võrdlusel pole mõtet, sest tegu oli erakordse aastaga. Võrreldes viimase tavapärase ehk 2019. aasta suvekuudega oli käibe kasv siiski 20%, kuid perenaise sõnul kannatavad võrdlust ainult suvekuud. „Kui võrrelda mistahes muud perioodi 2019. aastaga, siis on kõik teised kuud miinuses. Käibe kasv puudutab vaid suvekuid,“ ütles ta saates "Turismitund".

Kuula saadet:

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077