Autor: Mark Kitajev • 7. märts 2022

Palk või dividendid alustavas ettevõttes – kumba eelistada?

Accountex Raamatupidamisteenuste juhatuse liige Natalia Gorpinchenko.
Autor: Äripäev
Palk ja dividendid kuuluvad mõlemad väljamaksmisele, kuid millise intervalliga, millised maksud kaasnevad ning milliseid tingimusi tuleb meeles pidada, räägitakse Äripäeva raadio värskes saates "Alustava ettevõtja A&O".

Lisaks käsitletakse saates ettevõtjate soodustusi, nagu sõiduvahendite maksustamine, tervise- ja spordikompensatsioonid ning optsioonid. Saates on külas Accountex Raamatupidamisteenuste juhatuse liige Natalia Gorpinchenko, kes on raamatupidamise entusiast ja oma töö armastaja.

Saatejuht on Mark Kitajev.

Kuula siit:

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077