Autor: Sigrid Kõiv • 18. jaanuar 2023

Audiitorid: juhtide aeg muutub järjest kallimaks

Audiitorfirmad näevad juhtide nõustamise vajaduse suurenemist, sest aeg on järjest kallim ja regulatsioone järjest rohkem.
PricewaterhouseCoopersi juhatuse liige Eva Jansen-Diener ja KPMG audititeenuste juht Indrek Alliksaar ütlevad, et uued regulatsioonid tekitavad vajaduse uute teenuste järele, kuid oluline on jälgida teenuse osutamise tõhusust. Foto: Sigrid Kõiv
Foto: Äripäev

Äripäeva TOPi saate teemaks on seekord audiitorite TOP. Stuudios on PricewaterhouseCoopersi juhatuse liige Eva Jansen-Diener ning KPMG audititeenuste juht Indrek Alliksaar. Saatejuht on Sigrid Kõiv.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077