Autor: Lauri Leet • 25. aprill 2023

Tallink: koondamisel ei lähtuta kokkuhoiust

Tallink ei määra koondatute arvu palgafondi kokkuhoiuvajadusest, vaid vähenenud tööjõuvajadusest, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tallinki personalijuht Age Vanajuur.
Tallinki laev MS Isabelle.
Foto: Liis Treimann

"Me eelkõige lähtume sellest, kui palju meeskonda laevadel vaja on ja kulud tulevad seal tuludele vastu," selgitas Vanajuur. "Me ei ole siin seadnud mingite miljonite kokkuhoiu eesmärki." Kuigi linnapildis on Vanajuure sõnul juba välisturiste näha, siis turistide arv ja reisijate liikumine ei ole veel sellel tasemel, mis ta enne kriise oli, seega toimub ka koosseisude optimeerimine vastavalt laevas vajaminevale meeskonnale.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077