Autor: Romet Toomas Tiitsaar • 30. juuni 2023

Tõnu Mertsina usub majanduse august välja tulemist aasta teises pooles

Liiga palju on öelda, et majanduse väljavaade on tulevikus helge, kuid samas ei tahaks prognoosida, et järgmine aasta majanduslangus jätkub, rääkis Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina saates „Kinnisvaratund“.
Capital Milli tegevjuht Kaarel Loigu (vasakul) ja Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina (paremal).
Foto: Äripäev

„Aasta teisel poolel hakkame tasapisi nii-öelda sellest august välja tulema,“ rääkis Mertsina Eesti majanduse olukorrast. Samas lisas ta, et ebakindlust ja riske on hetkel palju ning ei saa välistada, et prognoosid võivad muutuda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077