Autor: Hando Sinisalu • 25. juuli 2023

Tšehhi suurpanga eestlasest juhatuse liige: imetleme Eesti pankade kasumeid

Eesti pangandusturul on konkurents väike, mis annab siinsetele pankadele võimaluse teenida Kesk-Euroopa pankadest oluliselt suuremaid kasumeid, rääkis Tšehhi suuruselt kolmanda panga KB Banki juhatuse liige Margus Simson.
Tšehhi suuruselt kolmanda panga KB Banki juhatuse liige Margus Simson
Foto: Hando Sinisalu

“Kui ma vaatan keskmisi laenuintresse, kui ma vaatan ka tasusid, mida pangad saavad oma klientide käest võtta, siis siin sellist marginaali teenida, nagu Eestis on võimalik, lihtsalt ei suudeta,” rääkis Simson Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077