Autor: Paavo Siimann • 6. märts 2024

Tõenäoliselt on majanduslanguse selgroog tänaseks murtud

"Finantsuudised fookuses" saade toob kuulajateni põhjaliku ülevaate Eesti ja globaalse majanduse praegusest seisust ja tulevikuperspektiividest. Selles saates võtame fookusesse, kui sügavale languse mülkasse on Eesti majandus langenud ja uurime selle peamisi põhjuseid.
Rasmus Kattai, Paavo Siimann ja Lenno Uusküla.
Foto: Andres Laanem

Saatekülalised on Eesti Panga ökonomist ja prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai ning Luminor panga peaökonomist Lenno Uusküla, kes jagavad oma ekspertarvamusi nii kohalike kui ka rahvusvaheliste tegurite mõjust meie majandusele.

Arutelu keskmes on küsimused: kui suur osa praegusest majanduslikust väljakutsest on tingitud meie endi tegevusest ja kui palju mõjutab seda välismajanduse olukord. Samuti avame, mida meie saatekülalised peavad olulisemaks ettevõtjate jaoks, et nad saaksid praegusest keerulisest majandusolukorrast maksimaalselt kasu lõigata. Kuulajad saavad teada, millal on oodata Euroopa Keskpanga intressimäärade langetamist, miks praegune aeg võib olla soodne investeeringuteks ning miks võib Eesti majanduskasv sel aastal siiski negatiivne olla isegi siis, kui majandus ise mingil hetkel kasvule pöörab.

Saadet juhib Paavo Siimann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077