Autor: Paavo Siimann • 3. aprill 2024

Vii ettevõte tippu toimiva tulemusjuhtimisega

Andro Kullerkupp (vasakul), Paavo Siimann ja Anti Orav.
Foto: Mai Kroonmäe
"Finantsuudised fookuses" saates heidame valgust ärimaailma ühele kõige pakilisemale küsimusele: kuidas saavutada tipp-tulemusi tulemusjuhtimise kaudu.

Elame ajastul, kus konkurents käib üha kiiremini ja innovatsioon toimub peadpööritava kiirusega. Seetõttu on kriitilise tähtsusega, et ettevõtted mõistaksid, kuidas oma tegevust optimeerida ja saavutada parimaid võimalikke tulemusi. Arutelus osalevad ning erialaseid teadmisi, uusi perspektiive ja praktilisi nõuandeid toovad kuulajateni kasvumentor ja kogenud endine tippjuht Anti Orav ning juhtimisnõustaja ja juhtimisarvestuse asjatundja Andro Kullerkupp.

Käsitleme põhjalikumalt, kuidas tulemusjuhtimise süsteemid toimivad, milliseid samme tuleks astuda süsteemi loomisel, kuidas maksimeerida meeskonna potentsiaali läbi enesejuhitavuse, milliseid juhtimismõõdikuid valida, kuidas seada eesmärke, mis tõesti motiveerivad, ning kuidas navigeerida läbi peamiste raskuste, mis kaasnevad tulemusjuhtimise süsteemi väljatöötamisega. Need on vaid mõned teemad, mille üle arutleme, pakkudes kuulajatele asjatundlikke näpunäiteid ja reaalsete näidete abil loodud juhiseid.

Saadet juhib Paavo Siimann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077