Autorid: Merit Võigemast, Villu Zirnask • 13. mai 2024

Sunly finantsjuht Lili Kirikal: need kolm õppetundi muutsid mu karjääri

Ettekandes räägib Sunly finantsjuht Lili Kirikal sellest, kuidas vabanes tubli tüdruku sündroomist ja kasvas seeläbi spetsialistist liidriks.
Foto: Raul Mee
Ühel mu tiimiliikmel oli kujunenud sügav depressioon ja ma olingi viimane inimene, kes teada sai, meenutas Sunly finantsjuht Lili Kirikal tänavuse Pärnu finantskonverentsi laval ühte valusamat hetke oma karjääris.

„Lili on vist viimane inimene, kes märkab seda, kui keegi tema tiimist vetsus nutmas käib,“ mäletab roheenergia ettevõtte Sunly finantsjuht Lili Kirikal kolleegi sõnu. Toona ei suutnud naine mõista, miks ta oma tiimiliikmete probleeme õigel ajal märgata ei suutnud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077