Autor: PPUG Estonia OÜ • 23. jaanuar 2023

Ettevõtja, siin on võimalus toetada rahvusvahelise pilvetehnoloogiaseminari toimumist!

10. veebruaril 2023 toimub Tallinnas Kultuurikatlas esmakordselt rahvusvaheline pilveteenuse konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023”, kus sõidavad kohale enam kui 30 tunnustatud eksperti üle maailma. Mastaapne konverents on osalejatele tasuta ning saab toimuma tänu toetajatele.

Konverents katab päevakorral olevad põnevad teemad, mis pakuvad huvi nii arendajatele, äriinimestele, alustavale ettevõtjale kui ka oma ala eksperdile: Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 ja Azure. Kokku toimub 30 esitlust, mida viivad läbi enam kui 30 esinejat, kellest suur osa on auhinnatud Microsoft Most Valuable Professional (MVP) tiitliga. Teemadering on väga lai ning välistatud on olukord, kus kuulajatel hakkab igav, sest seminar toimub korraga viies saalis – iga valdkonna jaoks on oma publik.

Korraldajad on Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss, Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund ning Sparkle Estonia juht ning kirglik andmevarateemadega tegeleja Pieter Jansen. Konverentsi korraldajad on liitunud ettevõtte alla PPUG Estonia OÜ ehk Power Platworm User Group Estonia.

„Ootame meid toetama kõiki, kes pakuvad erinevaid pilvelahendusi või soovivad lihtsalt ühele väga lahedale IT-üritusele õla alla panna,” ütleb Vivian. „Hetkel on meil sponsoreid nii Eestist kui ka välismaalt. Baltikumist tooks välja Columbus, Sparkle, Solita, Tallinna linn Eestist ja Promise Lätist.”

Kõik toetajad on välja toodud nii kodulehel kui ka sotsiaalmeedias, samuti on kõik toetajad ka tugevalt pildis ka ürituse päeval Kultuurikatlas. „Kes soovib konverentsil oma väljapanekuga osaleda, saab väga keskselt paigutatud, nii et ei ole kartust, et keegi sponsoreid üles ei leia. Oleme ka terve päeva ja ka ennegi alati nõu ja jõuga toeks, sest me tahame, et see üritus oleks väga hea kogemus ka neile!” lisab ta.

„Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” ei korraldata kasumi teenimise eesmärgil, vaid olulisem on, et inimestel on võimalus üle pika aja kokku saada ning mõtteid jagada. Korraldajad loodavad, et 10. veebruaril toimuv üritus muutub traditsiooniks.

Terve päev on tõesti osalejatele tasuta

Konverents on osalejatele tasuta, kuid osalemiseks peab kindlasti eelnevalt registreeruma. Ja kuna osalejate arv on planeeritud umbes 250 ligi, tasub kiirustada. Viviani sõnul on alles veel viimased piletid, pärast seda on võimalik liituda ootejärjekorraga, lootes, et keegi oma pileti tühistab. „Sellepärast palume ka kõigil, kes juba praegu teavad, et ei saa tulla, aga on pileti broneerinud, anda selle tühistamisega võimalus teistele!”

Stig lisab, et ülekannet esitlustest ei tehta, sest tegemist on 100% kohaletulemisega üritusega. „Soovime, et nii esinejad, külalised kui ka toetajad saaksid oma emotsiooni kohapeal kätte ning kõigil oleks võimalus vabalt teistega suhelda. Liikuda saab erinevate ruumide vahel, vestelda teiste osalejate, esinejate, ürituse toetajate ning korraldajatega.”

Kuna sündmus toimub puhtalt tänu sponsoritele, siis saab toetajate riviga liituda samuti kuni viimase hetkeni. Ühelt poolt on „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” mõeldud kogukonna elavdamise ja arendamise ürituseks, kus saab laiendada teadmisi meelepärasest valdkonnast ja saada teada, mis valdkonna juhid maailmas arvavad. Teisalt on sponsoritel võimalus aktiveeruda ja näidata oma olemasolu ning rääkida teistele nende jaoks olulistest teemadest. Võtke julgelt ühendust ja kuulete kõigist võimalustest lähemalt!

Konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” on osalejatele tasuta, kuid kuna osalejate arv on limiteeritud, peab osalemiseks kindlasti eelnevalt registreeruma. Loe lähemalt ja registreeru kohe!

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077