Autor: infopank.ee • 26. märts 2024

TEST: Kui hea sinu ettevõtte krediidipoliitika tegelikult on?

Finantsjuhid teavad, et tugev krediidipoliitika on ettevõtte üks edu alustest. See mõjutab otseselt rahavooge ja kasumlikkust ning on iga ettevõtte jaoks kriitilise tähtsusega. Õigesti formuleeritud krediidipoliitika aitab maandada makseriske, parandada klientide maksekäitumist ja tugevdada ettevõtte finantspositsiooni.

Meie interaktiivne test aitab sul tuvastada nõrgad kohad ja annab soovitusi, kuidas riske maandada.

Testi oma ettevõtte krediidipoliitikat

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077