Autor: Eveliis Vaaks • 21. detsember 2023

Energiasalve finantsjuht: tulukindluse tagamise lahenduseta lähme krediidimudelites pankade silmis lõhki

Paldiskisse rajatava maa-aluse vesisalvesti projekti Energiasalv finantsjuht Alar Lükk tõdes, et hetkel on kõige põletavamaks teemaks tema töölaual projekti investorite ja pankade jaoks finantseeritavaks muutmine riskide maandamise kontekstis. Paralleelselt valmistatakse ette Baltikumi senise ajaloo suurimat ehitushanget erasektoris.
Energiasalv finantsjuht Alar Lükk.

“Peamine eesmärk on hetkel välja mõelda lahendus, kuidas erasektori ja riigi koostöös saaksime leida projektirahastajatele minimaalse tulukindluse. Kui sellele probleemile on lahendus leitud, siis ülejäänud asjad lahenevad vaat et iseenesest,” tõdes ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077