Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 15. veebruar 2024

ITK finantsjuht Kersti Reinsalu: usaldusväärsus tekib reaalsest pikaajalisest kogemusest

Ida-Tallinna Keskhaigla finantsjuht Kersti Reinsalu on oma töös alati lähtunud soovist teha midagi reaalselt ära ning tunda ja näha, kuidas tehtav mõjutab ettevõtte või valdkonna arengut.
Ida-Tallinna Keskhaigla finantsjuhi Kersti Reinsalu jaoks on huvitav teha koostööd arstide ja teiste tippspetsialistidega, tunnetada nende vaatenurgast vajadusi ja võimalusi ning panna see üldpilt oma tööst lähtudes kokku.
Foto: Meeli Küttim

Pärnust pärit Kerstit on numbrimaailm ja matemaatika köitnud lapsepõlvest saati. Juba tema ema oli elupõline pearaamatupidaja ning nõnda polnud ime, et pärast keskhariduse omandamist toonases Pärnu I Keskkoolis suundus ta Tallinna Polütehnilisse Instituuti ehk praegusesse Tallinna Tehnikaülikooli (TalTechi) õppima majandusinseneriks ehk täpsemalt majandusliku informatsiooni töötlejaks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077