Autor: Eveliis Vaaks • 21. veebruar 2024

Tallinna Vee finantsjuht: meie kasumlikkus sõltub investeeringutest, muutuvkulude tegemisest me ei teeni kasumit

Tallinna Vee finantspositsioon on läbi ajaloo olnud väga tugev, ütles Tallinna Vee finantsjuht Taavi Gröön. „Töötame väga stabiilses sektoris, kus meie finantsiline väljakutse ongi pöörata tähelepanu sellele, et toimiksime koguaeg kuluefektiivselt,“ ütles ta.
Tallinna Vee finantsjuht Taavi Gröön.
Foto: AS Tallinna Vesi

Gröön rääkis, et igapäevaselt on ettevõttes kõige suurema fookuse all teenuse kvaliteedi tagamine, teenuse toimepidevus ning -taskukohasus. „Kuna toimetame reguleeritud sektoris, siis peab meie tegevus olema tarbijale kaalutletud ja tasakaalustatud mõjuga, et ta tunneks meiepoolset väärtuspakkumist,“ selgitas ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077