Autorid: Marge Aasalaid, Annika Matson Kald • 24. november 2022

Soraineni lennutasid edetabelivõitjaks kogu regiooni megatehingud

Advokaadibüroo Sorainenil aitasid 2021. rekordtulemuse vormistada muu hulgas sellised megaprojektid nagu Bolti 600 miljoni eurone investeering, mis oli ka 2021. aasta suurim investeering Kesk- ja Ida-Euroopa idufirmade sektoris, ning Fortumi Balti kaugkütteäri müük 800 miljoni euro eest – see oli suurim ühinemis- ja ülevõtmistehing Balti riikides, ütles advokaadibüroo Sorainen juhtivpartner Kaupo Lepasepp.
Advokaadibüroo Sorainen juhtivpartner Kaupo Lepasepp.
Foto: Katigraafia

Ta lisas, et kogu majanduse üks tervisenäitajaid ongi ühinemis- ja ülevõtmistehingute (M&A) valdkond. 2021. aastal oli Balti M&A-turu mootoriks aktiivne tehnoloogiasektor ning investeeringud energeetikasse ja infrastruktuuri. 2021. aastal kahekordistus tehingute arv Balti M&A-turul võrreldes 2020. aastaga ning tehinguid tehti meie regioonis lausa nii arvukalt, et Balti advokaadibürood sattusid esmakordselt ajaloos Kesk- ja Ida-Euroopa tehingunõustajate edetabeli esikümnesse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077