Autor: Marge Aasalaid • 14. märts 2023

Palgaraport 2022 IV kv: Finantsjuhtide palgalõhe suurenes taas naiste kasuks

Finantsjuhtide keskmine palk IV kvartalis märkimisväärset tõusu ei teinud, aga naisfinantsjuhtide palk on meestest üle 300 euro kõrgem. Harjumaa finantsjuhid saavad aga ühe maakonna finantsjuhtidest keskmiselt üle 1700 euro suuremat keskmist palka.
Meessoost finantsjuhtide keskmine palk oli viimases kvartalis languses.
Foto: Liis Treimann

Finantsuudised.ee teeb ülevaate, millised on Statistikaameti andmetel finantsjuhtide palgad 2022. aastal 1. kuni 4. kvartalini ning kuidas finantsjuhtide keskmine ja mediaanpalk neljakuu võrdluses muutus. Vaatleme piirkondlikke erinevusi ning soolist ja vanuselist jaotust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077