Autor: Villu Zirnask • 21. detsember 2023

Audiitorfirmade TOPi esikoht läks 2023. aastal jagamisele

Teist aastat järjest oli Äripäeva Infopanga koostatud audiitorfirmade TOPi tipus I.S.Audiitorteenuste OÜ. See nelja töötajaga perefirma jagas seekord esikohta Eesti turu gigandiga, AS PricewaterhouseCoopersiga (PwC), millel on töötajaid 220.
AS PricewaterhouseCoopers juhatuse liige Ago Vilu
Foto: RAIGO PAJULA

TOPi esikümnest koguni kaheksa on vähem kui kümne töötajaga audiitorfirmad. Selles pole aga midagi imelikku, sest enamus Eesti audiitorfirmadest ongi väikesed. 2023. aastal reastatud 27 audiitorfirmast, vaid neljal (PricewaterhouseCoopers, KPMG Baltics, Ernst&Young Baltic, Grant Thornton Baltic) on rohkem kui sada töötajat. Vähemalt kümne töötajat oli veel kolmel (BDO Eesti, Deloitte Audit, Crowe DNW). Ülejäänud 20 olid vähem kui kümne töötajaga ettevõtted.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077