8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraarendaja võlakirjainvestor jäi tühjade pihkudega

Kinnisvaraarendaja võlakirjainvestor püüab kahjuhüvitist saada pankrotistunud võlgniku juhatuse liikmelt.
Foto: pixabay.com
Nüüd püüab ta kahjuhüvitist saada pankrotistunud võlgniku juhatuse liikmelt.

OÜ Hongkong Securities (hageja, juhatuse liige Rein Kärk) esitas 12. märtsil 2014 Harju maakohtule Jaanus Paasi (kostja) vastu hagi, milles palus mõista kostjalt enda kasuks välja kahjuhüvitise, mille suurus sõltub OÜ Neoprom (pankrotis) püsiva maksejõuetuse kujunemise ajast.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077