Autor: Finantsuudised.ee • 14. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aita valida mõjukaimat finantsjuhti

Eelmine aasta valiti mõjukaimaks finantsjuhiks Granul Investi finantsjuht Rain Silivask (vasakult kolmas).
Foto: Raul Mee
BIG4 audiitorbürood ja Äripäev kuulutavad kuuendat korda välja aasta mõjukaima finantsjuhi. Anname välja ka parima kolleegi auhinna ja selles saad Sina meid aidata. Kelle töö oli Sinu meelest eelmisel aastal kõige mõjukam?

BIG4 audiitorbürood PwC, KPMG, Deloitte ja EY ning Äripäev kuulutavad juba kuuendat korda välja aasta mõjukaima finantsjuhi. Žürii valis nomineeritute hulgast 7 finalisti. Võitja kuulutatakse välja 30. märtsil Pärnu Finantskonverentsil. Lisaks žüriile anname laval välja ka kolleegipreemia, mille võitja selgub rahvahääletuse tulemusena.

2017. aasta nominendid on:

Andri Avila, Eesti Energia

Jaan Luts, TMB 

Janek Lepp, Coop

Katrin Kendra, Tallinna linn

Marko Varik, Inbank 

Meelis Paakspuu, LHV Group 

Veiko Haavapuu, Tallink Grupp

Hääletada saab 22. märtsini. Vastanute vahel loositakse välja Äripäeva trükisoe juhtimisraamat „Sprint“, mis vastab küsimusele, kuidas kõigest viie päevaga lahendada suuri probleeme ja proovida läbi uusi ideid. Tutvu raamatuga SIIN

HÄÄLETUS ON LÕPPENUD! AITÄH VASTANUTELE!

Juhtimisraamatu „Sprint“ võitja on Kadri Rebane – palju õnne! Võitjaga võtame meili teel ühendust!

 

Pärnu Finantskonverents „Täna on homme“

Toimub 30.-31. märtsil 

Esinevad Chris Giles (Financial Timesi majandustoimetaja), Bjarte Bogsnes (eelarvevaba juhtimise eestvedaja), Taavi Veskimägi (Eleringi juhatuse esimees), Ardo Hansson (Eesti Panga president), Lauri Ilison (Nortal Big Data ärisuuna juht), Paavo Siimann (Circle K (Statoil) endine finantsdirektor), Heiti Mering (Tieto Eesti äriarendusjuht), Kadir Kale (Telia Eesti finantsdirektor) ja paljud teised.

Loe rohkem konverentsi kohta ja registreeri SIIN.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077