Autor: Finantsuudised.ee • 14. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poola börsifirma Inter Cars laiendab Eestis haaret

Inter Cars Eesti esinduse avamine septembris 2016. Paremal Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov.
Poola börsil noteeritud Inter Cars laieneb Eestis frantsiisi vormis. Kesk- ja Ida-Euroopa suurim sõidukite varuosade maaletooja plaanib lähiajal katta müügivõrgustikuga kogu Eesti, avades müügiesindusi nii Ida-Virumaal, Tartus kui ka Pärnus.

„Frantsiisi korras esinduste avamine on Eesti autovaruosade äris üpriski uus mudel. Tallinnas on Inter Carsi esimene müügiesindus ennast lühikese aja jooksul hästi tõestanud,“ sõnas Inter Carsi Tallinna Mustamäe müügiesinduse juht Rain Luik.

Euroopas üle 400 esindusega Inter Carsi Eestisse toonud Vadim Škatovi sõnul käivad hetkel konkreetsemad läbirääkimised Ida-Virumaal, kus huvi ärimudeli vastu on suur. „Pärast Inter Carsi brändi lansseerimist eelmise aasta sügisel tekkis mitmeid huvilisi, kellega toimuvad ka läbirääkimised partnerluse osas. Täna on meie peamine eesmärk leida usaldusväärsed äripartnerid autonduse valdkonnast üle Eesti, kes suudaksid pakkuda kvaliteetset ja heal tasemel teenust, sest tegemist on rahvusvahelise kaubamärgiga,“ sõnas Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov.

Inter Cars müüb maailmakuulsaid brände nagu Bosch, Sachs, Valeo, SKF, Lemförder, Castrol, Mobil. Lisaks on Inter Cars Michelin Grupi rehvide ametlik maaletooja Eestis.  

Inter Cars Eesti OÜ on Poola börsil noteeritud ettevõte Inter Cars SA tütarfirma, mille tootevalikus on üle 1,5 miljoni erinevate sõidu- ja veoautode varuosa, samuti täis- ja poolhaagiste, busside ja rasketehnika varuosa ja tarviku.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077