Autor: Finantsuudised.ee • 15. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimased 5 soodushinnaga kohta Pärnu Finantskonverentsile

Pärnu Finantskonverents 2016
Foto: Raul Mee
Pärnu Finantskonverents „Täna on homme“ toimub juba kahe nädala pärast – 30.-31. märtsil. Konverentsile on juba tulemas 223 osalejat.

19. Pärnu Finantskonverents „Täna on homme“ vaatab tulevikku, millest on lähiajal saamas finantsjuhtide reaalsus. 

Piltlikult öeldes – võtame konverentsil teleskoobi ja suuname selle homsesse päeva. Olulisemad märksõnad, mis tänavust Pärnu Finantskonverentsi iseloomustavad, on tulevikutrendid, efektiivsus ja finantsjuhi erinevad rollid.

Finantsjuhi osatähtsus on viimaste aastate jooksul oluliselt muutunud. Kui vaadata, millega finantsjuht peab tegelema, siis tavapärasele tagatoa korrashoidja ülesannetele lisandub järjest enam strateegilist suunda ja pehmeid oskusi. Ta peab oskama ladusalt suhelda ja olema osav info jagamises: karmid andmehulgad tuleb tõlkida kõigile mõistetavasse lihtsasse keelde. Tuleviku finantsjuht vajab senisest enam juhtimis- ja meeskonnatööoskusi, ta näitab suunda tehnoloogia vallas jne.

Kõik konverentsi teemad seostuvad aga nii või teisiti planeerimise võlu ja valuga. Planeerimine ise on muutunud ja läheb järjest paindlikumaks. Räägime sellest, kuidas olla homme targem ja valmistada ette paremaid otsuseid.

Konverentsi peaesineja on Bjarte Bogsnes, mees, kes usub, et eelarvevaba juhtimine on meie uus reaalsus, ning kes on seda mõtlemist mitmetes Skandinaavia suurtes ettevõtetes juba ka rakendanud.

Teine välisesineja, kelle kõne väärib suurt tähelepanu, on Chris Giles, Financial Timesi majandusajakirjanik, kes kirjutab Euroopa ja rahvusvahelise majanduse teemadel ning avab laiemalt meie majandusliku olukorra tuleviku. Saame teada, kuidas praegused poliitilised sündmused mõjutavad meie majanduse käekäiku ning millega peame lähitulevikus arvestama.

Lisaks kuuleme palju kohalikke kogemuslugusid ja õppetunde, mida on Eesti ettevõtetes finantsjuhtimise vallas ette võetud. Oma lugusid jagavad Eleringi juht Taavi VeskimägiInbanki asutaja ja nõukogu esimees Priit Põldoja, Tieto Eesti äriarendusjuht Heiti Mering, endine Circle K (Statoili) finantsdirektor Paavo Siimann, Telia Eesti finantsdirektor Kadir Kale, AdCashi finantsjuht Priit Viru, 1Office Groupi partner Ivar Veskioja, Nortali big dataärisuuna juht Lauri Ilison ja paljud teised. Kogu kava näed SIIN.

223 osalejat on juba kirjas, vaata osalejate nimekirja SIIT.

Viimased 5 soodushinnaga kohta on veel saadaval, kiirusta ja pane ennast kirja SIIN!

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077