Autor: Finantsuudised.ee • 2. juuni 2017

Creditinfo saab uue tegevjuhi

Creditinfo uus tegevjuht Ege Metsandi.
Autor: Andres Haabu

Krediidiinfot ja riskide halduse teenuseid pakkuvas ettevõttes Creditinfo Eesti AS toimuvad juhtkonnas muudatused alates 1. juunist, kui senine tegevjuht Veiko Meos siirdub ettevõtte nõukogusse ja uueks tegevjuhiks saab Ege Metsandi.

Senine tegevjuht, 24 aastat ettevõtet juhtinud Veiko Meos, lahkub juhatusest, kuid jätkab tööd Creditinfo Eesti AS nõukogus. Oma edasises tegevuses pühendub ta Euroopa andmekaitse reformile ja selle rakendamisele Eestis.

„Creditinfo on ligi veerandsaja aasta jooksul loonud Eestis hästitoimiva virtuaalse infrastruktuuri, mis on hõlbustanud märkimisväärselt krediidiandjate tööd. Tarbijale on see toonud kaasa võimaluse saada krediiti ühtedel parematel tingimustel Euroopas,“ võttis Meos kokku tehtud töö.

Ettevõtte uueks juhiks saab pikaajalise finantssektori kogemusega Ege Metsandi.

Metsandi töötas viimased kolm ja pool aastat Nordea Pangas, kus aitas edukalt üles ehitada Baltikumi-ülest investeerimistoodete arendusüksust. Enne seda on ta töötanud Trigon Capitalis ja Swedbankis.

Creditinfo Eesti ASi (endise nimega Krediidiinfo AS) põhitegevus on Eesti ettevõtete finantsriskide maandamine. Ettevõte omab äriinfo andmebaasi E-Krediidiinfo.ee ja haldab pankade loodud maksehäireregistrit. Creditinfo tunnustab tugeva reitinguga ettevõtteid „Eduka Eesti ettevõtte“ märgiga ning viib regulaarselt läbi ettevõtete maksekäitumise, krediidipoliitika ja pankrottide uuringuid.

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Liina LeitenFinantsuudised.ee juhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077