Autor: Finantsuudised.ee • 16. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus seriaal „Pank“ räägib pöörasest panganduselust 1990ndatel

Hansapank oli üks 1990ndatel tegutsenud pankasid.
Foto: Raul Mee
Kaks nädalat tagasi algasid võtted uue seriaaliga „Pank“, mis jõuab ERRi eetrisse 2018. aasta sügisel, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Kümneosalise seriaali fookuses on Eesti turbulentsetel 1990ndatel. Draamaseriaal leiab aset ühes pangas, mis mõjutab kogu riigi arengut, kasvades peadpööritava kiirusega, kuni ühel hetkel muutub liiga edukaks, et oleks võimalik tema jätkamine senisel kujul. Segunevad triumfid ja kriisid majanduses, poliitikas ning inimeste eludes.

Seriaal põhineb osaliselt tõestisündinud lool ning räägib Eesti panganduse, majanduse ja poliitika põimumisest ning ajastute kiirest vahetumisest, mille tulemuseks olid nii märkimisväärsed võidud kui ka korvamatud kaotused.

Pikemalt loe seriaalist ja sellest, kes on osatäitjad, ERRi uudisteportaalist Menu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077