Autor: Finantsuudised.ee • 11. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline äriteenuste ettevõte avas Hiiumaal kontori

1Office Groupi operatiivjuht Anni Toom.
Foto: erakogu
Eesti juurtega rahvusvahelisi äriteenuseid pakkuv ettevõte 1Office Group avas sel nädalal harukontori Kärdlas. 50 töötajaga 1Office Groupi Hiiumaa kontor alustas tööd kahe raamatupidajaga, lähitulevikus loodetakse oma meeskonda ja tegevust saare peal laiendada.

„Esialgu aitame kahel esimesel töötajal end sisse seada ning tempoga harjuda. Kuna ettevõtte kliendid on valdavas osas mitteresidendid, kes tegutsevad korraga mitmes riigis, siis kindlasti ei saa töö lihtne olema – põnevaid ning keerukaid rahvusvahelisi maksuküsimusi tuleb ette palju,“ sõnas grupi operatiivjuht Anni Toom.

Kontori avamine Hiiumaal oli 1Office Groupi jaoks loogiline samm, kuna ettevõtte ärimudel põhineb suurel määral just kaugtööl ning enamus tegevusi on võimalik läbi viia digitaalselt. Ettevõtte juhtimistegevused on koondatud peamiselt Tallinnas asuvasse peakontorisse, ent viimastel aastatel on avatud esinduskontoreid nii Põhjamaades, Baltikumis kui ka Lääne-Euroopas.

„Hiidlasena tean ma palju andekaid ja haritud inimesi, kel pole mingil põhjusel võimalik kodusaarelt eemale kolida. Idee luua harukontor oma kodusaarele Hiiumaale saigi alguse ideest pakkuda sellele probleemile mingi lahendus ning soovist luua tarkasid töökohti ka mujal kui Tallinnas,” ütles Toom. „Samuti usun ja loodan, et Kärdla kontori avamine meelitab Hiiumaale tagasi kolima mandril elavaid hiidlasi või lihtsalt saareelu fänne, kes tahaksid elada eemal linnakärast ja -melust,” sõnas Toom.

1Office Group on Eesti kapitalile rajatud äriteenuste ettevõte kontoritega Tallinnas, Stockholmis, Helsinkis, Londonis ja Riias. Äriplaan näeb ette laienemist igal aastal veel vähemalt ühte Euroopa riiki.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077