Autor: Finantsuudised.ee • 4. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4S Eesti uus finantsdirektor on Valev Tõnisson

Valev Tõnisson
Foto: juhtimisaju.ee
4. oktoobrist on turvaettevõtte G4S Eesti finants- ja tugiteenuste direktor Valev Tõnisson, kes omab pikaajalist finantsjuhi kogemust tehnoloogiaettevõttes Telia.

„G4Sis soovin end proovile panna uues ja konkurentsitihedas valdkonnas ning areneda koos innovaatilisi turvalahendusi pakkuva ettevõttega. Arvestades, et igapäevaelus on järjest suurem roll digitaalsetel lahendustel, loodan, et kogemused telekommunikatsiooniettevõttest võimaldavad mul G4Si arengusse edukalt panustada,“ sõnas Tõnisson.

„Valevi kasuks räägivad pikaajalised kogemused rahvusvahelise ettevõtte finants- ja tugiteenuste juhina. Samuti tajun temas julgust võtta vastutust ning soovi ennast ja teisi arendada,“ ütles G4S Eesti juhatuse esimees Priit Sarapuu.

Tõnisson töötas Telias finantsjuhina kokku 20 aastat. 1996. aastal alustas ta Elionis finantsjuhi asetäitjana, 2004. aastal sai temast Elioni finantsjuht ja juhatuse liige ning 2014. aastast oli Tõnisson pärast EMT ja Elioni ühinemist Telia finantsjuht ja juhatuse liige. Ta juhtis ka ettevõtte tugiteenuseid.

G4S Eesti juhatuse liige ning finants- ja tugiteenuste direktor Artjom Sokolov lahkub turvasektorist pangandusse. Temast saab SEB Panga ettevõtete panganduse valdkonna juht ja juhatuse liige.

G4S Eesti juhatus jätkab kaheliikmelisena. Sinna kuuluvad juhatuse esimees Priit Sarapuu ja valvedivisjoni direktor Villu Õun.

Turvaettevõttele G4S kuulub Eesti Turvaettevõtete Liidu andmetel 32% Eesti turvaturust ja 68% Eesti valveteenuste turust. G4S Eesti kontserni käive oli 2016. aastal 63,6 miljonit eurot ja töötajate arv üle 2400. 

 

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077