Autor: Inga Lill • 22. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ellex Raidla ja Primus ühinevad

Raidla Ellexi juhtivpartner Ants Nõmper.
Foto: Raidla Ellex
Ellex Raidla ja Primuse partnerid allkirjastasid sel nädalal ühinemisvisiooni, mille järgi ühinevad kaks advokaadibürood järgmise aasta 1. jaanuaril. Edasi jätkatakse Ellex Raidla kaubamärgi all.

Ettevõtete teatel moodustub ühinemise järel Eesti ja Balti suurima õigusnõustajate meeskonnaga büroo, kus juristide arv kasvab Eestis 60ni ja Baltikumis 211 inimeseni. Büroo tegevusvaldkondi hakkavad juhtima kokku 12 partnerit.

Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper ütleb, et nad on turul tegutsevaid noori ambitsioonikaid advokaate jälginud. „Primus on vaieldamatult kõige edukam ja tunnustatuim uue põlvkonna büroo. Meie, seni klassikalise lähenemisega büroona, saame juurde nooruslikku uut vaadet,“ kommenteeris ühinemist Nõmper ning lisas, et kindlasti on ühinemise juures oluline ka majanduspool. 

„Primus paistab selgelt silma lisaks kõrgele teenuste kvaliteedile ka väga heade majandustulemuste poolest.“ 2016. aasta majandusaasta aruannete järgi on Ellex Raidla advokaadibüroodest käibelt kolmandal ja Primus viiendal kohal.

Kuidas mõjutab Ellex Raidla ja Primuse ühinemine Eesti advokaadibüroode turgu, seda näitab aeg. Nõmperi sõnul on turul ruumi ühinemisteks on. „Ma arvan, et ühinemisi tuleb veel. Teadmata praegu, kes ja millal ning kellega ja kus.“

Täismahus artiklit saab lugeda Äripäevast.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077