Autor: Finantsuudised.ee • 26. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Finantskonverentsil kirjas üle 190 osaleja

2017. aasta Pärnu Finantskonverentsi peaesineja Chris Giles ja konverentsi moderaator, Luminori panga Eesti juht Gunnar Toomemets.
Foto: Urmas Kamdron
Finantsjuhid mängivad olulist rolli organisatsioonides. Aga kuidas muutuda tavalisest andmete esitajast tõeliselt mõju avaldavaks finantsliidriks? Ja milline näeb välja rahanduse tulevik? Nendele ja paljudele teistele küsimustele leiame vastuse tänavu 20 aasta juubelit tähistaval Pärnu Finantskonverentsil, mis on ootuspäraselt populaarne – kirja on end pannud peaaegu 200 osalejat.

Seekordne finantskonverents keskendub peamiselt finantsarvestuse efektiivsusele, selle mõõtmisele ja tulevikule. Täna on robotid sisenenud finantsvaldkonda ja käib terav konkurents aju versus robot vahel ja seda nii planeerimise protsessis kui ka andmete analüüsis. Digitaliseerimine, tehisintellekt, andmekaeve ja statistilised algoritmid tuleviku vaates on pigem reaalsus kui unistus. Eesmärk on leida parim hinnang tulevikus juhtuvate sündmuste üle ja ikka põhimõttel „mida mõõdad, seda saad“.

 

Konverentsil käsitletavad teemad:

Strateegiad tänapäeva finantsjuhtidele, - Lars Sudmann

Maailmamajandus ja selle mõju Eesti majandusele,-  Ülo Kaasik, Indrek Saul ja Kristjan Lepik

Eelarvestamise tehnikad,-  Kaie-Koskaru Nelk, Rein Parelo jt

Parim praktika finantsjuhtimises: töötuba;-  Hele Hammer, Anneli Aljas ja Marilin Hein

Uute maksude mõju ettevõtlusele ja majanduskasvule, - Ivo Vanasaun, Maris Lauri, Dmitri Jegorov, Meelis Paakspuu, Argo Virkebau ja Rannar Vassiljev

Efektiivne andmehaldus ja aruandlus, - Andrus Jõgi, Eggert Otsa, Asko Seeba ja Sander Aasna

Samuti valitakse juba seitsmendat aastat välja Eesti mõjukaimat finantsjuhti. Tutvu finalistidega siin.

Osalejate nimekirjaga saate tutvuda ja end konverentsile registreerida siin.

Pärnu Finantskonverents 12.-13. aprillil

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077