Autor: Finantsuudised.ee • 14. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas on teie firma finantsjuhtimine võrreldav parima praktikaga?

Hele Hammer, EBSi finantsjuhi arenguprogrammi juhtivõppejõud, viib Pärnu Finantskonverentsil läbi interaktiivse sessiooni parimatest praktikatest finantsjuhtimises.
Foto: Meeli Küttim
Finantsuudiste teemaveeb, EBS ja Tallinna Tehnikaülikool uurivad Eesti firmade finantsjuhtimise praktikaid võrdluses maailma parima praktikaga.

Maailma juhtivad konsultatsioonifirmad (PwC, Hackett, FERF) on uurinud finantsjuhtimise parimat praktikat juba aastakümneid. Eestis on selline uuring esmakordne. Tulemuste võrreldavuse huvides lähtusime küsimustiku ülesehitusel nimetatud firmade uuringutest.

Suurimad erinevused „keskmise“ ja „parima“ praktika vahel on tuvastatud

1. üldises finantsosakonna töö korralduses;

2. müügiarvete protsessis;

3. ostuarvete protsessis;

4. eelarvestamises ning

5. aruandluses.

Küsitluse kaudu uurimegi nende nelja protsessi lõikes teie ettevõtte hetkeseisu ja tulevikuplaane.

Täida küsitlus siin.

 

Kõigi vahel, kes täidavad küsimustiku hiljemalt 3. aprilliks, loositakse välja vabapääse Pärnu Finantskonverentsile¹ ja tasuta osalemisvõimalus EBS JKK Finantsjuhi arenguprogrammi² ühes kahepäevases moodulis.

Uuringu tulemused on sisendiks 2018. aasta Pärnu Finantskonverentsi interaktiivse sessiooni „Parim praktika finantsjuhtimises: maailm vs. Eesti“ ülesehitamisel ja TTÜ magistrandi Kadri Lenki magistritöös.

¹ Kui olete juba 2018. aasta konverentsi pääsme ostnud, saate pääsme 2019. aasta Pärnu Finantskonverentsile² Kui olete juba Finantsjuhi arenguprogrammi läbinud, on võimalik saada osalemisvõimalus mõne teise arenguprogrammi kahepäevasel moodulil

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077