Masu ajal alustanud pagaritööstuse finantsseis on praegu stabiilsem kui masu järel alustanutel.
Pagaritööstuse ettevõtted, kes alustasid tegevust pärast majandussurutist, sõltuvad rohkem laenudest ja riskivad rohkem, kirjutab Grete Akenberg Eesti Maaülikoolis kaitstud magistritöös „Ettevõtte alustamise ajast tulenev majanduslik tulemuslikkus pagaritööstuse näitel”.
Seotud lood
Ettevõtluses ei ole olemas hetke, mil raamatupidamist pole vaja. Isegi siis, kui tegevust ei ole, tuleb vähemalt kord aastas kõik terviklikult üle vaadata, esitada vajalikke aruandeid ja deklaratsioone. „Raamatupidamine on baasvajadus– see on nagu elekter, mille kadumine annab kohe tunda,“ ütleb raamatupidamise ja palgaarvestuse teenust ning maksukonsultatsioone pakkuva Numeri OÜ teenuste juht Allan Kaunis.