Autorid: Villu Zirnask, Finantsjuhtimise Infoleht • 13. juuni 2018
Ainult tellijatele
Kuu aega leppetrahvinõudega viivitamist ei ole ebamõistlikult palju
Autor: shutterstock.com

Kuu aega leppetrahvinõudega viivitamist ei ole ebamõistlikult palju

Haasoja OÜ (hageja) esitas Pärnu maakohtule Hiiumaa Pruulikoda OÜ (kostja) vastu hagi, milles palus mõista sellelt välja põhivõla 55 033 eurot ja 20 senti ning viivise, aga koos põhi­võlaga kokku mitte rohkem kui 99 928 eurot ja 46 senti.

Hagi kohaselt sõlmisid pooled 6. ­augustil 2015 töövõtulepingu tähtajaga 30. november 2015, mille alusel ­Haasoja OÜ renoveeris kostja kinnistul asuva õlletehase hoone. 2. jaanuaril 2016 sõlmisid pooled teise töövõtulepingu, mille järgi tegi Haasoja sama hoone teise korruse restoraniruumides sisetööd ja viimistluse. Haasoja väitis, et on mõlema lepingu järgi oma kohustused täitnud, aga pruulikoda jättis osa tasust maksmata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077