Autor: Finantsuudised.ee • 15. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pocopay endine finantsjuht läks tööle Hillar Tederi juurde

Hillar Teder
Foto: Raul Mee
Ukrainas tegutsev Hillar Tederi suurosalusega kinnisvaraarendaja Arricano teatas teisipäeval, et ettevõtte uueks finantsjuhiks määrati endine makseteenuste pakkuja Pocopay AS-i finantsjuht Lauri Reinberg, kirjutab Postimees.

Arricano teatel ei saa Reinbergist seeläbi juhatuse liiget ja tööle asub ta kohe ehk teisipäevast. „Lauri Reinbergil on enam kui 20 aastat finantskogemust erinevates Ida-Euroopa riikides, lai taust finantsplaneerimises, -juhtimises ja strateegias. Samuti on tal sügavad teadmised pangandus- ja kinnisvarasektori osas,“ teatas Arricano.

Varasemalt on Reinberg töötanud makseteenustepakkuja Pocopay finantsjuhina ja eri rollides Swedbankis, sealhulgas ka Swedbanki Vene äride finantsjuhina.Arricano Real Estate on keskendunud kaubandus- ja meelelahutuskeskuste ehitamisele ja on Ukraina tähtsaimaid kinnisvaraarendajaid. Ettevõtte aktsiatega kaubeldakse Londoni fondibörsi alternatiivplatsil.

Allikas: Postimees

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077