Autor: Finantsuudised.ee • 16. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Järgmisest nädalast pole OEG enam börsifirma.
Foto: Andres Haabu

Täna on OEG viimane päev börsil

Nasdaq Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon otsustas eile rahuldada Olympic Entertainment Group ASi taotluse ning lõpetada tema aktsiate noteerimine Balti börsi põhinimekirjas.

Olympic Entertainment Groupi aktsiate viimane noteerimispäev on 16. november.

OEG on börsilt lahkumist taotlenud ka varem, kuid siis ei lubatud kasiinoettevõttel aktsiate noteerimist lõpetada.

Komisjon keeldus OEG aktsiate noteerimise lõpetamisest Tallinna börsil enne, kui ettevõtte kõik aktsiad on üle võetud, selgitas börs tookord pressiteate vahendusel. Börs lisas, et otsus on tehtud investorite huve silmas pidades – väikeinvestorite kaitse tagab vaid noteerimise jätkumine kuni aktsiate ülevõtmiseni rahalise hüvitise eest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077