Autor: Mait Kraun • 18. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Jan Andresoo (pildil) on Inbanki tegevusega seotud ettevõtte asutamisest alates.
Foto: Jaanus Lensment

Andresoo volitusi Inbankis pikendati

Inbanki nõukogu otsustas täna pikendada juhatuse esimehe Jan Andresoo volitusi järgmiseks kolmeks aastaks, selgub börsiteatest.

“Jan Andresool on pikaajaline finantssektoris töötamise kogemus. Ta on Inbanki eelkäija Cofi üks asutajatest,” kirjutas ettevõte.

Alates 2010. aastast, mil Inbank loodi, on Jan Andresoo olnud Inbanki juhatuse esimees.

Ettevõttel on viimasel ajal hästi läinud. Inbanki kasum 2018. aasta kolmandas kvartalis oli 1,5 miljonit eurot ning aasta esimesel üheksal kuul kokku 6,3 miljonit eurot.

„Aasta esimese üheksa kuuga väljastas Inbank 142,9 miljonit eurot laene, mis oli 68,4% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Jätkuvalt olid tulemused head Eestis, Lätis ja Leedus ning töö Poola filiaalis hakkas tooma esimesi käegakatsutavaid tulemusi,“ ütles Andresoo novembris tulemusi kommenteerides.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077