Autor: Finantsuudised.ee • 27. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida toovad ettevõtjatele kaasa pangandusmaailma trendid 2019?

Indrek Kaljumäe
Foto: Raul Mee
Mis on tähtsaimad trendid pangandusvaldkonnas järgmistel aastatel ja kuidas mõjutavad need finantsjuhi ning ettevõtte juhi tööd, rääkis LHV Eesti kaardimaksete tootejuht Indrek Kaljumäe Äripäeva hommikuprogrammis.

2019. aasta pangandusvaldkonna uuenduste nurgakivid on tehnoloogiline innovatsioon finantsvaldkonnas, Euroopa Liidu regulatsioonid ning turunõudlus uute ja paremate lahenduste järele. Olulisin märksõna võiks olla Euroopa Liidu regulatsioon maksete osas ehk PSD2. 2019 on olulisim märksõna open banking ehk avatud pangandus, mis toob pankadele kaasa kohustuse avada oma teenused kolmandatele turuosapooltele.

Milliseid uusi ärivõimalusi võivad muudatused luua ja kuidas mõjutavad need ettevõtete tööd?

Kuula lähemalt Hando Sinisalu intervjuust Indrek Kaljumäega alates 43.14.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077