Autor: Finantsuudised.ee • 4. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deloitte Eesti juht vahetub

Alates 30. juunist 2019 toimub muudatus Deloitte Eesti juhtkonnas. Senine juht ja auditi partner Veiko Hintsov on otsustanud ettevõttest lahkuda.
Veiko Hintsov
Foto: Erakogu

Veiko on olnud osa Deloitte Eestist rohkem kui 23 aastat, sellest 12 aastat ettevõtte juhina.

„Olen veetnud suurima osa oma tööelust Deloitte’is. Läbi kõigi nende aastate on mul olnud võimalus ja privileeg töötada koos väga erinevate suurepäraste inimestega ning suure hulga klientidega, Eesti suurimate ja tublimate ettevõtetega. Kõigile teile võlgnen ma suure tänu meeldiva koostöö eest! Koos Deloitte’iga olen ma kogenud palju tõuse aga ka mõõnasid, töötanud mitmete keeruliste projektidega nii Eestis kui välismaal ja algatanud palju uusi asju täiesti algusest. Kõik see on olnud hinnaline ja asendamatu kogemus, mis jääb minuga. Tunnen, et on aeg anda juhtimine üle järgmistele inimestele,” kommenteeris Hintsov.

Veiko täidab oma seniseid rolle Deloitte Eestis kuni auditi hooaja lõpuni 30. juunil. Auditi valdkonna juhtimise võtab üle Deloitte Eesti Auditi direktor Erki Usin ning Kristine Jarve jätkab tööd Deloitte Eesti juhina.

Veiko sõnul ootab ta uusi väljakutseid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077