Autor: Villu Zirnask • 3. juuni 2019
Ainult tellijatele

Panustades krüptovaluuta tulevikule

Litecoin’i looja Charlie Lee selgitab, miks ta arvab, et ühel päeval on krüptovaluuta kõikjal kasutuses.

Bitcoin
Autor: Bloomberg

Krüptovaluutade kogukonnas on Charlie Lee tuntud kui litecoin’i looja. Litecoin on bitcoin’i alternatiiv, mille ta kavandas 2011. aastal, kui töötas Google’is tarkvarainsenerina. Tänapäeval on litecoin kuues suurim krüptoraha turuväärtusega viis miljardit dollarit. Olles võrdlemisi sarnane bitcoin’iga, on sellel siiski olulisi erinevusi: tehingud sellega kinnitatakse 75% kiiremini, see on palju likviidsem, ringluses on neli korda rohkem krüptomünte ja see on ka palju vastupidavam kaevurite manipulatsioonidele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077