Autor: Finantsuudised.ee • 31. juuli 2019

Holm panga uueks juhiks saab Rauno Klettenberg

Rauno Klettenberg
Foto: Eiko Kink
Holm Banki juhatuse esimehe kohale asub juulis FinanceEstonia juhatuse liige Rauno Klettenberg, kes varem juhtis Ernst & Young Baltic ASi tehingute nõustamise üksust Eestis, teatas pank.

Pressiteates seisab, et senine juht Indrek Julge otsustas jätkata tegevust ettevõtjana.

Holm Banki uus tegevjuht Rauno Klettenberg teatas, et on olnud finantssektoris tegev erinevates rollides ja sidunud suurema osa karjäärist pangandussektoriga. "Turuolukorda arvestades tundus mõte sektorisse tagasisuundumisest ahvatlev. Kohalike pankade roll ja olulisus Eesti majanduse vereringe käimashoidmisel on märkimisväärselt kasvamas, lisaks on väljakutsena ees ootamas muutused panganduses tervikuna,“ lausus ta

"Tänan Liisi pangakskasvamise juhtimise eest Indrek Julget, kes otsustas jätkata tegevust ettevõtjana,” lisas Klettenberg. Tegevjuhina soovib Klettenberg hakata panga strateegiat suunama, ellu viima ning äritegevust laiapõhjalisemaks kasvatama.

Rauno Klettenbergil on pikaajaline finantsvahenduse ja rahanduse kogemus, sealhulgas üle 15 aasta pangandussektoris. Klettenberg on varem töötanud Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaali juhina, Nasdaq Tallinn ASi juhatuse esimehena, ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroo Ernst & Young Baltic ASi Eesti tehingute nõustamise üksuse juhina ning finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia juhatuse liikme ja esimehena.

Holm Bank AS on esimene krediidiasutus Eestis, millele on tegevusloa andnud Euroopa Keskpank. Pangana on hoiused koos intressidega kliendi kohta kuni 100 000 euro ulatuses riiklikult tagatud.

Eesti kapitalil põhineva Haapsalu perepanga Holm eelkäijaks on Liisi järelmaksu pakkuv 23aastase ajalooga Koduliising AS, millel on 1100 partnerit enam kui 2000 müügikohaga ning läbi aegade üle 350 000 kliendi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077